2013 16/5

Veckomenyn är färdigplanerad

Bergendahls har analyserat sina försäljningssiffror och kan genom dem sätta menyn för veckan:

  • Måndag: Bacon, kassler
  • Tisdag: Falukorv, fläskfärs
  • Onsdag: Prinskorv
  • Torsdag: Oxfilé, lamm
  • Fredag: Färsk fisk, räkor
  • Lördag: Tårtor, bakelser
  • Söndag: Pasta, nudlar, djupfryst

Listan mäter då inköp och inte vad som faktiskt tillagas respektive dag. Troligen sker inköpen till lördagens kalas på torsdagar då oxfilé kanske inte är en typisk rätt som tillagas den dagen.

Källa: http://www.fri-kopenskap.se

Postat den av Göran Niléhn.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Gris, Nöt, Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.