2014 12/11

Vill du veta mera om KRAV-nötköttsproduktion?

Är det lönsamt att satsa på KRAV godkänd produktion om jag idag har EU-ekologisk eller kretsloppsanpassad produktion? Vad krävs av mig om jag vill KRAV certifiera min EU-ekologiska nötkötts-produktion?

Skillnaderna är kanske mindre än du tror!

Kom och träffa slakterier, KRAV och Jordbruksverket. Vi kommer att diskutera marknad, priser, skillnader i regler, marknadstrender m.m.

  • 3 december klockan 19:00-21:30 på Quality Hotel Vänersborg. Medverkande HKScan, Dahlbergs, Skövde. Kurskod 22206.

 

  • 4 december klockan 09:00-12:00 på Uddetorp, Skara. Medverkande HKScan, Skövde. Kurskod 22207.

 

  • 4 december klockan 19:00-21:30 Rångedala Bygdegård, Rångedala. Medverkande HKScan, KLS. Kurskod 22208.

 

Anmälan sker via www.kompass.lrf.se där du anger kurskod enligt ovan.

 

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Nöt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.