2018 29/3

Marknadskommentar vecka 14

Lamm
God försäljning av lamm just nu. Besök gärna Scans hemsida för goda mattips inför påsken! Läs om förslag på kryddor, vilken temperatur ska köttet ha? tips på du lyckas med påskens lammstek, klicka här

Marknadstillägg får höjs 25 kr/djur. Tillägg pälsskinn upphör för denna säsong.

Gris
Produktionen av charkprodukter såsom prinkorvar och köttbullar till påsk har rullat på mycket bra. Vi inväntar nu värmen och att grillförsäljningen kan börja! Notering oförändrad vecka 14.

Nöt
Vi går mot säsongen då ädlare detaljer ökar i efterfrågan och efterfrågan på färs mattas av. Notering oförändrad vecka 14.

GLAD PÅSK!

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.