2018 23/8

Inbjudan gruppdiskussioner, tips inför stallsäsongen får och lamm

Miniseminarier med tema foder och bete, planera och agera! 

Sommaren har varit utmanande med för lite regn och allt för hög värme. Bete och vallar har inte kunnat producera den mängd gräs som vi är vana vid. Under hela säsongen har vi stöttat med det vi kan, bland annat via rådgivningsbrev, samt deltagit på träffar för att sprida tips och ideér hur du kan komma framåt så bra som möjligt i rådande läge. HKScan bjuder nu in till mini-seminarier där vi går igenom vikten av att inventera, planera och redan nu tänka på säsong 2019. Vi hoppas många tar chansen att delta!? Vi säger också stort tack till de foderföretag som medverkar och delar med sig av sina tips och sin kunskap.

Tidpunkter
Det är samma information vid alla tillfällena, välj den tid som passar dig bäst. Du kan vara med via telefon med tillgång till