2019 10/1

Överstående Nöt

God fortsättning. Tack för planeringen av slaktnöt för kvartal 1. Tillförseln är alltjämnt hög och vi behöver i vissa fall prioritera fram grupper av djur i hämtningen. Just nu är vi cirka 4 veckor fördröjda i hämtningen jämfört din anmälda vecka. Vi beklagar detta och jobbar för att komma i bättre fas.

 

Du kan som vanligt se anmälan av din slakt på internettjänsten www.hkscanagri.se och välj logga in leverantör. Vid frågor så går det bra att ringa inköpare eller slaktanmälan.

 

Postat den av Jakob Danielsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till "Överstående Nöt"

 1. lunnabol@gmail.com skriver:

  När jag försökte anmäla djur till slakt i somras fick jag inte göra det eftersom ni inte tog emot anmälningar förrän i november.
  I november anmälde jag därför några djur. Eftersom det gick att välja vecka valde jag vecka 2.lunnabol@gmail.com
  Nu har vecka 2 gått och jag har inte hört något om när de här djuren kommer att hämtas.
  Eftersom ni gick ut med en anmälningsblankett där valmöjligheter fanns kanske jag skulle kunna få information om eller när de här djuren kommer att hämtas.

  • Elisabeth Svensson skriver:

   Hej, kontakta din inköpare så gör han eller hon en bedömning och uppdatering av läget. Tack för din fråga och att du hörde av dig via bloggen! MVH Elisabeth

 2. Ingemar Carlsson skriver:

  Jo det vore säkert trevligt att kunna logga in och se om de här djuren jag har anmält till slakt finns med i ert register.
  Hur gör jag för att logga in?

  • Elisabeth Svensson skriver:

   Hej, ring Slaktanmälan tel: 0771-500 500 så hjälper de dig att skapa en inloggning MVH Elisabeth