2011 9/6

Grillsamarbete mellan Ica & Scan

Grillsamarbete mellan Scan & Ica ökar grillglädjen i Sverige

Samtidigt som fler och fler grillar allt oftare, växer också intresset att kring grillrecept och nya köttdetaljer. Scan & Ica samarbetar i år för att hjälpa konsumenten med att lyckas vid grillen.  

Samarbetet som sker över hela landet, syns inte bara i butik i form av skyltade grilldiskar med grilltips utan även i receptfoldrar, gemensam grillsajt på nätet och via en app för iPhone och Android. Dessutom anordnas en grillskola i 25 olika butiker i landet.

” Svenska folket grillar allt mer och allt oftare. I år gör vi en gemensam satsning på grillen med en av våra kunder. Det är ett spännande samarbete där vi drar nytta av varandras styrkor och utvecklar grillförsäljningen tillsammans” säger Magnus Lindblad, försäljningschef Scan

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation, Scan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.