2011 14/6

Pärsons pålägg med olivolja

De nya påläggen innehåller endast svenskt kött och lanseras i sju olika varianter. De nya påläggen är ett resultat av ett samarbete mellan Pärsons och det grekiska företaget Creta Farms på ön Kreta, där också olivoljan kommer från.

De nya skink- och kalkonprodukterna erbjuder en spännande smakvariant till marknadens befintliga produkter. Salami- och medwurstprodukterna erbjuder utöver den nya smaken en betydligt förbättrad hälsoprofil. Smaken i kombination med förbättrad hälsoprofil är unik och möjlig genom Creta Farms patenterade metod.

Påläggen produceras i Strövelstorp och Halmstad och innehåller endast svenskt kött.

– Olivolja är populärt och har en tydlig hälsoprofil, i kombination med våra smakrika produkter tror vi att dessa nya pålägg kommer att uppskattas av konsumenterna, säger Thomas Olander, VD Pärsons Sverige AB.

Påläggen innehåller svenskt kött och Extra Virgin Olivolja från den grekiska ön Kreta och är lämpliga för såväl smörgåsen som salladen eller tapastallriken.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Bildspel, Pärsons, Produkter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.