2011 29/6

SLS rapporterar från Borgeby

Sol, många besökare och härlig stämning präglar årets Borgeby Fältdagar som nu pågått i ca tre timmar. Jag hoppas vi ses!!!

I SLS monter som du hittar i huvudtältet, följ grilldoften, bjuder vi på årets grillnyheter såsom Scan Entrecote rödvin & chili och årets nya kryddkorv Na’aukake med inspiration från Hawaii, men också mångas storfavorit på grillen Choritzo. Eller varför inte svaka sig med kallt SLS stilla vatten.

Det är glädjande många leverantörer som passar på att tala med våra inköpare, vd Fredrik Jönsson, AO-chef gris Göran Niléhn, AO-chef nöt och lamm Jakob Danielsson om marknadsläget och andra aktuella frågor.

Det är också populärt att tävla om den fina gasolgrillen från Landmann och matcheckar från Scan. Vinnare presenteras här på bloggen i nästa vecka!
  
Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.