2011 5/7

Korven – den nya hamburgaren

Malin Talcoth i dörren till sin korvbutik Gourmet Korv

 

I Göteborg finns det en korvbutik med namnet Gourmet Korv och det är ingen vanlig korvmojj. Hamburgerkedjorna får se upp, Malin Talcoth, ägare till Gourmet Korv, har stora planer för sin affärsidé. 

Korven har blivit mode och fått ny status. Numera presenteras den på de bästa menyerna i USA. Det amerikanska DBGB kök och bar, ett franskt brasserie som möter amerikansk krog, presenterar 14 olika sorter av hemgjord korv. Du hittar kryddig lamm- och mynta Tunisienne och panrostade italienska Toscane.  I Philadelphia kan du hos Philly Hotdog Café välja bland 25 olika wienerkorvsrätter. Vad sägs om en Texas Tommy med bacon och cheddar eller en Chicago Dog laddad med tomatskivor, paprika, dill, tärnad lök, senap och selleri. Och i Sverige är Malin Talcoth inne på samma spår.
-Korv är jättebra mat att ge barnen om det inte finns tid att sitta någon längre stund och äta. Men det är förutsatt att korven håller en hög kvalitet och att tillbehören är bra, säger Malin Talcoth.

(Källa: Köttbranschen)

Postat den av Kristher Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.