2011 19/8

Slutspurt Ramadan

Vi är nu inne i slutspurten på Ramadan. Stort tack till alla lammleverantörer för att ni levererat svenskt lamm till våra kunder enligt plan. Just nu är det en bra balans i anmälan på lamm, men vi ser att reservlistan ökar stadigt från vecka 35. Det är nu en lägre efterfrågan på får på marknaden vilket gör att vår kö ökar ytterligare.

Vårt brev för planeringsanmälan har nu skickats ut till dig med kontrakt. Senast 2 september vill vi ha din anmälan för slaktplanering vecka 41-47 via post eller internet. Kom ihåg att göra ändringar senast tisdag innan anmäld vecka. Efter tisdag är det för sent att göra justeringar, djuren är redan sålda till kund och planerade för hämtning och slakt.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, Marknadskommentarer och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.