2011 26/8

Problem med sena avhopp vid leverans av lamm

Scans försäljning av svenskt lammkött följer plan. Vi har just nu problem med att en del lammleverantörer gör sena ändringar vilket tyvärr drabbar våra kunder. Det är viktigt att vi kommer till rätta med detta, hjälps åt med de problem som uppstår och kan levererar de lamm som beställts. Annars finns en risk att våra kunder väljer andra alternativ framöver.

Kom ihåg att ändringar görs senast tisdag veckan innan anmäld vecka. Efter tisdagen är det för sent att göra justeringar, djuren är som sagt redan sålda till kund och planerade för hämtning och slakt.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Marknadskommentarer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Problem med sena avhopp vid leverans av lamm"