2011 31/8

Varför ställer vi undan grillen bara för att hösten har kommit?

Att grilla ute tycker många bara hör sommaren till. I min familj grillar vi ute hela året runt. Faktum är att grillad mat smakar lika gott året runt – Kanske ännu bättre med saftig grillad köttbit mitt i kallaste januari. 

Glöm inte att använda locket. Det stänger ute kylan och snön samt ser till att safterna och smakerna stannar kvar i köttet. Kompensera också med lite extra kol eller mer kräm på gasolgrillen för att tränga bort kylan utanför. 

Hoppas att alla som läser detta fortsätter att grilla trots att hösten närmar sig. Kan vi få folk att grilla året runt så ökar köttkonsumtionen vilket är positivt.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Grilla. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.