2011 1/9

+25 öre/kg ytterligare i grisaffären!

Noteringen för gris upp ytterligare 25 öre!

Precis som förra veckan ser vi en positiv utveckling av lönsamheten i vår affär för griskött. Jag tycker det känns extra roligt att efterfrågan på svenskt kött & chark hos våra kunder gör att vi kan höja ytterligare 25 öre redan vecka 36.

Den nya svenskmärkningen på charkprodukter är en av anledningarna till den ökade efterfrågan på svensk råvara. Vi på Scan har naturligtvis börjat med denna märkning, och som marknadsledare hoppas vi sätta lite tryck på övriga charktillverkare i landet. Förhoppningsvis blir det ytterligare fokus på svenskt – något som vi på Scan med råvaror från svenska gårdar värderar högt!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Gris, HKScan Agri, Kommunikation, Marknadskommentarer, Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.