2011 12/9

Alltid Svenskt Kött….

En god köttbit är så mycket mer än biffen på din tallrik. En av våra främsta ingredienser är gott om omtanke även för djuren.

Med Scan får du svenskt kött från gårdar nära dig där korna och lammen betar fritt om sommaren. Svenska grisar har alltid knorr på svansen, eftersom de har anpassat utrymme och halm att sysselsätta sig med. Stallpersonal tar större hänsyn än lagen kräver och utbildas årligen i hur de ska hantera djur efter just deras beteende. Då mår djuren som bäst.

Och vi tror faktiskt att svenskt kött gör söndagssteken och falukorven lite godare. På något sätt så smakar det alltid lite bättre när man känner till matens ursprung, när man kan vara säker på att djuren behandlats väl och lita på att köttet är fritt från salmonella och antibiotika.

Att jobba på vårt sätt kräver lite mer tid. Men det är det värt. Vill man både erbjuda bra mat och stå för god djuromsorg går det inte att ha bråttom. God mat tar sin goda tid.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation, Marknadskommentarer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.