2011 19/9

Nya styrelseledamöter i SLS

SLS styrelse består av 3 ledamöter från Scan samt 3 ledamöter valda av Sveriges Djurbönder samt 2 fackliga representanter.

Scan representeras av VD Denis Mattsson,  Magnus Lindholm, ansvarig för affärsområdet Scan, tillika ordförande i SLS, samt Thomas Perkiö. Thomas har lång erfarenhet från olika positioner inom Scan, allt från produktion till tjänster inom sälj och marknad. Idag arbetar Thomas med affärsutveckling och strategiska frågor.

Sveriges Djurbönder representeras förutom av Ulf Sahlin, som tidigare, av Jeanette Elander och Andreas Lidén. Ulf är väl kanske mest känd för er som ordförande för Sveriges Djurbönder under en period.

Jeanette driver tillsammans med sin man och en anställd grisproduktion och växtodling utanför Västerås.  De är mitt i en byggnation av sitt nästa grisstall som beräknas stå färdigt under nästa år. Engagemanget för grisnäringen har länge varit stort, och Jeanette har ett utbrett kontaktnät bland grisföretagarna i hela landet. Förutom detta så finns det tre barn och deras aktiviteter som tar tiden för Jeanette tillsammans med familjens hästar.

Andreas bor med sin fru och tre barn utanför Vara. Som ekonomagronom och ett förflutet inom Väderstad-verken och Lantmännen Maskin har Andreas en genuin bakgrund inom lantbrukssektorn. Sen 2007 driver Andreas och Johanna sitt lantbruk, som består av 20 dikor, ca 300 ungnöt samt ca 300 ha odlat. För er som känner igen Andreas så kan jag säga att han (och Johanna) blev ”Årets Nötköttsproducent” inom SLS ifjol.

Personalrepresentanter är Kristina Johansson, Skara och Tord Nilsson, Kristianstad.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan, Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.