2011 23/9

Mobilanpassning av internettjänsterna!

Välkommen att anmäla dina djur direkt i mobilen!

Många av våra leverantörer behöver flexibilitet i vardagen och använder mobilen allt mer i sitt dagliga arbete. Därför erbjuder vi dig nu en snabb flexibel mobil kanal direkt till oss på SLS. Du kan enkelt via din uppkoppling i mobilen anmäla djur, se slaktdata, läsa nyheter och få kontaktuppgifter till din inköpare.

För att använda mobiltjänsten använder du samma inloggning som du brukar till våra internettjänster i datorn. Är du ny användare kontaktar du SLS Direkt för information och en blankett om användarkonto på e-post: direkt@scan.se eller telefon 0771-500 500.

Välkommen att anmäla dina djur till oss redan idag!!! Adressen är m.scan.se/sls

Jag testar mobilanpassningen i gröngräset i somras.....och nu finns den tillgänglig för alla våra leverantörer!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.