2011 4/10

Gott samarbete med våra leverantörer har gett nya uppskattade charkprodukter från Scan!

För några veckor sedan lanserade Scan ett nytt koncept med charkprodukter där receptet tagit fram tillsammans med tre av våra djurleverantörer. Konceptet heter ”Välkommen hem till svenska gårdar”

Produktrecepten bygger på svenska smaksättningar och gårdarnas egna smaktraditioner.

Tillsammans med Bäck Lantbruk i Småland (läs reportage i SLS-tidningen) har det utvecklats tre produkter: korv med smak av mild enbär, isterband – lätt syrat, samt köttbullar, milt kryddade med kryddpeppar. Från Vedemö gård i Östergötland kommer inspirationen till en korv med smak av timjan och salvia. Och den sista korven med smak av mejram och fänkål har tagits fram tillsammans med Högstorps Gård i Västergötland.

Speciellt roligt är det att bland annat köttbullarna fått varmt mottagande hos konsumenterna. Bland annat skrev en matjournalist i den kända mattidningen Allt om Mat: ”En fullträff från Scan, med överraskande god smak”. Du kan läsa hela inlägget genom att klicka här >>

Tack alla våra duktiga leverantörer för gott samarbete! Det är tillsammans som vi kan skapa en fortsatt framtiden för svenskt kött…

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.