2011 10/10

Jag vill ge våra konsumenter en svensk jul, vill du?!!

Julen är Scans främsta och största mathögtid, tillsammans med grillen förstås. Jag vet att de flesta svenska konsumenter efterfrågar svensk julskinka på julbordet, vilket vi i branschen ser som mycket positivt. Visste du, att i snitt äter varje svensk ungefär ett kilo julskinka, utspritt vid flera tillfällen under julhelgen. Och vi, precis som du, vill att denna julskinka skall vara svensk så att lönsamheten och förtjänsten stannar hos dig som är vår grisleverantör. Just nu pågår våra förberedelser inför den stora julskinkeproduktionen i Kristianstad och Skara. För att möta förväntad efterfrågan, som brukar infinna sig runt advent, är det viktigt att vi tillsammans ser till att vi får ett bra och jämnt flöde i vår tillförsel av djur. För när det kommer till kritan, är det ingen av oss som tjänar på att konsumenterna väljer andra utländska alternativ på julbordet. Jag vill tillsammans med er leverantörer ge våra konsumenter en svensk jul, hoppas att du vill detsamma!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Gris, Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Jag vill ge våra konsumenter en svensk jul, vill du?!!"