2011 17/10

Vi vill träffa er…..

Som en naturlig del i vårt arbete och våra affärer med er leverantörer ingår att vi vill träffas på många olika sätt och i olika sammanhang.

De traditionella kvällsmöten under oktober/november som funnits under många år kommer till exempel att ersättas av möten dagtid istället. Dessa möten kommer att rullas över året, och nytt är också att de kommer att ske med personlig inbjudan.

Förutom detta så har vi ju naturligtvis våra populära gårdsträffar som är öppna för alla och dessa äger företrädesvis rum sommartid. Alla de mässor och andra arrangemang som förekommer är också en naturlig mötesplats för oss. Nu denna veckan kanske vi ses på Elmia……

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Gris, Kommunikation, Nöt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.