2011 25/10

Årets kock med Scan som huvudsponsor!

Scan går in som huvudsponsor i den prestigefyllda tävlingen Årets Kock. Det är riktigt roligt att vara med och sponsra svensk gastronomi. Scan vill härmed vara aktivt delaktig i att sätta det svenska köket på kartan. För Scans och SLS leverantörer är det viktigt att ligga i framkant med utvecklingen och kunna arbeta tillsammans med kockar som delar vår passion för mat. Avtalet löper under tre års tid. Scan vill härmed tillsammans med Årets Kock bidra till att driva den svenska gastronomin framåt. Årets Kock har funnits i 28 år och är Sveriges mest prestigefyllda tävling i matlagning.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Scan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.