2011 2/11

Scan satsar i Siljans Chark

Scan AB vill stärka den svenska primärproduktionen och satsar därför på lokala varumärken och samarbeten genom att öka sin ägarandel i Siljans Chark AB från 39,3 procent till 53,5 procent. Siljans Chark är ett slakt, stycknings- och charkföretag med geografisk närvaro i Dalarna. 

Scan vill vara en långsiktig partner och satsar på samarbeten som stärker den svenska köttproduktionen över hela Sverige. Genom högre ägarandel i Siljans Chark vill Scan utveckla fler lokala konsumenterbjudanden. Förutom Siljans Chark, samarbetar Scan idag med Höglandsprodukter, Bertil Erikssons Slakteri, Nyhléns & Hugosons, Svenskt butikskött – företag som alla erbjuder lokal närvaro. Under hösten har Scan förändrat sin produktportfölj med bl a en tydligare profilering och spårbarhet till svenska bönder och svenska gårdar.

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/scan/pressrelease/view/scan-satsar-i-siljans-chark-700361

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.