2011 6/11

Nu vänder det på lamm!

Nu börjar läget se riktigt ljust ut på lamm. Vi hade i början av hösten en vikande efterfrågan från våra helfallskunder och vi tappade fart innan vi kunde switcha till mer styckat lamm och försäljning till dagligvaruhandeln. Nu rullar det däremot på riktigt bra, både på helfallsmarknaden och våra styckatkunder!

Höst betyder hög tillförsel av lamm i slaktanmälan och i vårt anmälningssystem. Under hösten har vi haft svårt att bekräfta önskad slaktvecka utan tillämpar, precis som tidigare år, ett system med väntelista. Vi tar in lammen i turordning som man har hört av sig och gjort sin intresseanmälan om slakt. Just nu plockar vi in alltmer lamm från väntelistan!

Hög anmälan av får leder forftfarande, tyvärr, till väntetider till slakt!

Men just nu är signalen att vi vill gärna ha fler rena lammposter till slakt! Veckorna 51, 52 och vecka 1 är extra intressanta då våra helfallskunder kör stora lammaktiviteter! Vi erbjuder utökat viktsintervall för bästa betalning.

Välkommen att kontakta slaktanmälan på tel: 0771-500 500 eller fråga efter din inköpare så diskuterar vi mer!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till "Nu vänder det på lamm!"