2011 10/11

SLS med på Innovationsgalan i Linköping

Chatrine Siverskog och Caroline Germer - inköpare SLS

Under vecka 45 har det varit innovation- och entreprenörsvecka i Linköping. En mängd aktiviteter och föreläsningar har arrangerats och ikväll är det dags för Innovationsgalan där man bl.a. kommer att dela ut Danske Banks Rookiepris. Ett pris som delas ut till ett innovativt tillväxtföretag från regionen. Vem som vinner vet vi ännu inte. Dock vet vi vem som är leverantör till huvudrätten. Det är nämligen leverantörerna till SLS Chatrine och Jan Siverskog på Evertsholms Lantbruk. Det serverades blodkorv, rökt fläsk med gratinerade morötter vilket vi kan intyga var mycket uppskattat.

Postat den av Göran Niléhn.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Gris, HKScan Agri och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.