2011 30/11

Intresserad av att jobba som inköpare?

Kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, gillar att göra affärer och skapa nya kundrelationer, samtidigt som du har intresse av svenskt lantbruk?

-Då kan du vara vår blivande Inköpare!

Vi söker en inköpare då vår nuvarande medarbetare väljer att gå vidare i karriären. Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare på affärsområde Nöt/Lamm i området Hälsingland, Gästrikland, Dalarna och Uppland.

Du ansvarar för inköp av slaktdjur och besöker både befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar via telefon, men framförallt genom personliga besök varvid körkort är en förutsättning. Du ansvarar för aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer. Du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot företagets uppsatta mål.

Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med Affärsområdeschefen. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet. Vi ser naturligtvis gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Tillträde på tjänsten är i januari 2012 eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten kontakta affärsområdeschef Jakob Danielsson 018-16 75 77. Tjänsten söker du via vår hemsida www.scan.se/jobb med ref nr 201201 senast den 7 december 2011.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i HKScan Agri. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.