2011 9/12

Det är svenskt kött från Scan som gäller 2012

Dagens gästbloggare: Magnus Lindholm, vice VD Scan AB

För att ligga i framkant och fortsätta vara det mest attraktiva alternativet för våra kunder gäller det att hela tiden ha något nytt att presentera. 2012 är ett speciellt år. Då kommer vi lansera två stora nya koncept under varumärket Scan. I vår lanseras Scan Omsorgsfullt utvalt nötkött och efter sommaren det unika konceptet Scan Rapsgris med extra hög halt av nyttig Omega 3. Utöver detta har vi även en satsning med Ica hela året vad gäller svenskt lamm.

Givetvis kommer vi fortsätta vårda våra klassiska storsäljare som Mamma Scan köttbullar 1 kg eller favoriten Scan falukorv 800 gr. Just nu står dock högaktuella Scan Piggham julskinka i centrum. Med en unik mör och saftig ätkvalitet, tillverkad av svenska råvaror i Kristianstad eller Skara, med enbart naturliga ingredienser, är det inte konstigt att de flesta konsumenterna väljer Scan Piggham på julbordet. Jag gör det i alla fall, gör Du?!

Läs mer om vår Scan Gourmet julskinka, som är guldmedaljör i Chark-SM och nu dessutom utsedd vinnare på årets julskinkeprovning (http://blogg.scan.se/2011/12/01/och-vinnare-blev-scan-gourmet-julskinka/).

Med SLS som din kunniga och långsiktiga affärspartner har du trygg avsättning på dina djur året om. Det kan du tacka vårt kända gemensamma varumärke Scan för. Alltid med 100 {c4738f1e3438532479ab2e657e1ce0811c7eea42b5a0a870ca271f2109fe647c} svenskt kött sedan 1899.

Jag vill även passa på att önska dig en härlig stundande julhelg och ser fram emot att ses på någon av SLS många aktiviteter 2012!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Det är svenskt kött från Scan som gäller 2012"