2011 13/12

SLS nu på Twitter!

För oss på SLS är det viktigt med en öppen och flexibel dialog med er svenska djurleverantörer. Därför har vi på SLS, efter att ha bloggat på (www.scan.se/sls) med våra 14 000 leverantörer sedan i juni, nu valt att även utöka vår kommunikation med en daglig dialog även via Twitter (www.twitter.com/ScanSLS),

─ Dagens kommunikation handlar om dialog och med vår SLS-blogg samt Twitter bjuder vi in svenska djurleverantörer till en direkt och öppen dialog med oss i aktuella frågor.

─ Med cirka tusen besökare varje dag på bloggen känner vi att vår kommunikation uppskattas och är något som vi vill utveckla ytterligare. Detta är en anledning till att jag tillsammans med Sara Hoff, kommunikationschef på SLS, nu tagit steget vidare i vår öppna dialog och dagligen kommunicerar aktuella leverantörsfrågor på Twitter, adress: www.twitter.com/ScanSLS.

På bloggen och Twitter vänder sig vi på SLS i första hand till svenska gris-, nöt- och lammproducenter som vill veta mer om vad som är på gång inom SLS, Scan och resten av HKScan-koncernen. Genom de nya informationskanalerna vill vi på SLS också ge en övergripande inblick i aktuella omvärldsfrågor och mediedebatter som påverkar och berör den svenska primärproduktionen.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.