2011 23/12

Ha en riktigt härlig och god julhelg!

Jag och resten av SLS vill passa på att tacka för ett mycket gott samarbete under det gångna året och ser givetvis fram emot att träffas igen 2012.

Här kommer mitt favoritrecept på hur du gör julskinkan extra god imorgon! Fler goda jultips och recept hittar du på www.scan.se

Pepparkaksgriljering
3 msk skånsk grovkornig senap
1 msk fransk senap
2 tsk malen ingefära
1 ägg
1 dl pepparkakssmulor
kryddnejlikor

Gör så här: Sätt ugnen på 220°. Blanda senap, ingefära och ägg i en skål. Bred blandningen på skinkan. Strö över smulade pepparkakor och ställ skinkan i ugnen tills griljeringen fått fin färg, 10-15 minuter. Passa noga så att det inte bränns. Sätt i nejlikorna när skinkan är kall.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Scan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.