2012 5/1

God Trettonhelg…

Nu har vi firat både jul och nyår och tretton helgen stundar..med andra ord är julen snart slut för denna gång! Så här i efterhand kan jag inte låta bli att släppa nyheten att nu är det bevisat var tomten bor…Tomten bor i Östergötland! (Källa SCB).

Någonstans i skogen, norr om sjön Mellanjuten i Finspångs kommun bor Tomten skriver Statistiska centralbyrån (SCB) i ett pressmedelande i veckan. Uppgifterna kan förefalla revolutionerande men är vid närmare läsning av pressmedelandet fullt logiska. Skogarna vid Mellanjuten är nämligen den plats i Sverige där Tomten har det kortaste resavståndet till alla barn upp till tretton års ålder!

God Helg önskar vi på SLS!

Bild från styleroom.se

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, HKScan Agri. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.