2012 10/1

2012 med större klimatfokus!

Scan är ny medlem i företagsnätverket Hagainitiativet som vill minska näringslivets klimatpåverkan. I Hagainitiativet ingår sedan tidigare nio välkända företag; Axfood, Coca-Cola Enterprises Sverige, Fortum Värme, JM, Lantmännen, Procter& Gamble Sverige, Stena Metall, Svenska Statoil och Vasakronan.

Hagainitiativet vill minska näringslivets klimatpåverkan, lyfta klimatfrågan som en av de viktigaste framtidsfrågorna och inspirera fler företag att ta aktivt klimatansvar.

– Vi fokuserar mycket på klimatfrågor inom Scan och har lagt en plan för att minska vår miljöpåverkan kraftigt år för år. Hagainitiativet ser på klimatfrågan med ett affärsperspektiv som är unikt. Vi får möjligheten att bidra med vår kunskap samt ta del av nio andra välkända bolag med starkt klimatfokus kunskap och det är oerhört stimulerande, säger Torbjörn Lithell, kvalitets- och miljödirektör på Scan AB.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation, Scan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.