2012 23/1

Årets djurtransportör 2011 kommer från Järvsö

Nu har besökarna på SLS webbplats fått säga sitt i vem ska är Årets djurleverantör 2011 och vinnare är: Sune Olsson och sonen Per på Sune Olsson Åkeri AB i Järvsö. Stort GRATTIS!!!

Vi är mycket stolta över våra svenska djurtransportörer och vill genom utmärkelsen Årets djurtransportör lyfta fram den transportör som vi anser gjort en extra bra insats under året. Våra djurtransportörer är en mycket viktig länk mellan SLS och våra svenska leverantörer av nöt, lamm och gris.

Årets djurtransportör är ett nyinstiftat pris och vinnare utses bland SLS djurtransportörer. Genom utmärkelsen vill vi på SLS förmedla den mycket positiva respons vi kontinuerligt får från våra djurleverantörer tillbaka till våra transportörer. De nominerade transportörerna har bedömts enligt kriterierna:

– Har bra djuröga och främjar djurens naturliga beteende vid transport så att de mår bra.
– Framåtanda genom kontinuerlig utveckling och nytänk för att förbättra sin verksamhet.
– Professionell affärspartner som sätter kunden och djurleverantörernas önskemål i fokus.

Motiveringen är som följer:
”Sune har under många år varit en mycket omtyckt transportör i Hälsingland, södra Medelpad, Härjedalen och Gästrikland. Efter de nya avtalsförhandlingarna sommaren 2011 har Sune även körningar i större delen av Dalarna. Sune med sonen Per är oerhört måna om våra leverantörer och har en mycket hög servicegrad, samtidigt som de med tydlighet visar att det är SLS som är deras uppdragsgivare. De sätter djurens välmående i centrum, är hela tiden på alerten och meddelar snabbt vid avvikelser. Vi på SLS är stolta över att det utmärkta sätt som Sune och Per transporterar djur från våra utvalda svenska gårdar.”

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Transport av djur och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.