2012 9/2

Fredrik Larsson ny VD på Pärsons

Fredrik Larsson tillträder vd-posten på Pärsons den 21 mars. Han kommer närmast från Unilever där han senast hade tjänsten som marknadsdirektör Norden för GB Glace.

– Det ska bli en spännande utmaning att få leda arbetet på Pärsons som är ett starkt och professionellt företag som har alla förutsättningar att nå fortsatt stora framgångar, säger Fredrik Larsson, ny vd Pärsons.

Fredrik Larsson har arbetat i nio år på Unilever, varav de senaste fyra åren som marknadsdirektör norden för GB Glace. Han har även tidigare haft befattningar inom marknad och försäljning på Heinz och Procordia Food.

Pärsons är marknadsledande på den svenska marknaden för smörgåsmat. Produktionen sker på flera ställen i Sydsverige. Huvudkontoret ligger i Halmstad, där även Fredrik kommer vara placerad.

– Fredrik har en stor kompetens och erfarenhet från branschen inom olika ledande positioner. Hans erfarenhet, helhetssyn och entreprenörsanda kommer att driva Pärsons framåt, både som företag och varumärke, säger Denis Mattsson, vd Scan AB.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan, Pärsons, Scan och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.