2012 17/2

Grattis Sven-Olof till högsta dagliga tillväxt vid prövning av tjur någonsin

Vi på SLS, och speciellt Sven-Olofs inköpare Krister Carlberg, vill gratulera vår mycket duktiga leverantör Sven-Olof Hägg till den högsta dagliga tillväxten vid prövning av en Charolaistjur någonsin, 2357 gram per dag. Tillväxten har uppmäts under prövningstiden på individprövningsstationen i Gunnarp september till februari.

Sven-Olof Hägg har en av de allra bästa Charolaisbesättningarna i Sverige idag. Han bedriver idag  en besättning med ca:120 avelskor som hålls i en rationell lösdrift som Sven-Olof till största delen byggt själv utan assistans.

Sven-Olof är också ledamot i Charolaisföreningens styrelse och avelsråd, samt kontaktperson i Köttrasprövningen AB.

Dags för ny avelstjur!
Kontakta SLS när du skall köpa ny avelstjur. Vi jobbar med alla raser från Sveriges ledande avelsbesättningar. Vi är rikstäckande, vi ombesörjer frakt och vi har flexibla kreditlösningar! Ring 0771-500 500 så berättar vi mera!

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Nöt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.