2012 5/3

Tips lammkväll i Våxtorp

Länsstyrelsen i Halland är mycket aktiv och ordnar många får- och lammkurser under året. Sedan en längre tid tillbaka är det planerat med en kvällsträff 21 mars där SLS kommer att medverka och berätta om det senaste på lamm-marknaden och vad som händer framåt.

Plats: Dönardalens fårgård, Våxtorp som har ett mindre nybyggt stall. Start med drop in, tipspromenad och hamburgare  kl 16-17. Anmälan till länsstyrelsen Halland senast 14 mars, kontaktperson Elisabeth Giselsson tel 0,35-13 22 55

Under kvällen medverkar veterinär Stina Roupé, Torgil Möller från Vallberga Lantmän, personal från Länsstyrelsen samt Elisabeth Svensson från Scan-SLS som informerar och bjuder på grillat.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.