2012 14/3

Omsorgsfullt utvalt nötkött

Scan lanserar Omsorgsfullt utvalt, ett svenskt kvalitetskött, med smak och mörhet i fokus. Nötköttet kommer från Scans finaste utvalda kvalitetsdjur från svenska gårdar och håller en hög och jämn kvalitet. Köttet är väldigt gott och riktigt mört; mörheten kommer från att köttet både hängmöras och vakuummöras.  

Sortimentet i Omsorgsfullt utvalt består av sju produkter som passar både till vardag och fest: mörad oxfilé, mörad ryggbiff med kappa, mörad entrecote, mörad rostas, mörad rostbiff, mörad lövbiff och högrevsfärs.  

Avnjut en mör rostbiff på samma sätt som en ryggbiff eller gör en fantastiskt saftig och smakrik hemmagjord hamburgare på högrevsfärs när du vill bjuda dina gäster på något extra.

Läs hela pressmeddelandet

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.