2012 19/3

Magnus Nilsson ny VD på Nyhléns Hugosons

Magnus Nilsson tillträder vd-posten på Nyhléns Hugosons den 1 juni. Han kommer närmast från Scan AB där han innehar tjänsten som kommersiell direktör.

– Det ska bli en spännande utmaning för mig att få leda arbetet på Nyhléns Hugosons, som är ett innovativt och professionellt företag med många duktiga medarbetare. Jag ser att vi har alla möjligheter att fortsätta nå stora framgångar, säger Magnus Nilsson, ny vd Nyhléns Hugosons.

Magnus Nilsson har arbetat i åtta år inom Scan koncernen, varav de senaste två åren som kommersiell direktör för Scan AB. Han har även tidigare haft befattningar inom försäljningsorganisationen på GB Glace AB, Unilever.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, HKScan, Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.