2012 27/3

Mer Scan-produkter på ”Grönan”

Scan förstärker samarbetet med Parks and Resorts Scandinavia AB vilket innebär att Scan är ensam fast food-leverantör till nöjesparkerna Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Scan kommer nu att bidra till besökarnas helhetsupplevelse på Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

På fyra av de största nöjesparkerna i Sverige kommer endast svensk korv, kebab och hamburgare från Scan att serveras. Samarbetsavtalet tillsammans med Parks and Resorts löper under säsongerna 2012-2014. Gröna Lund, Kolmården, Skara Sommarland, Furuvik och Scan är starka svenska varumärken som samarbetar för att ge en helhetsupplevelse till besökarna.

– Vi är mycket glada åt det förnyade förtroendet som vi fått att leverera svenska produkter till fyra av Sveriges största nöjesparker. Svenskt kött, kvalitet och trygghet är egenskaper som efterfrågas, säger Marie Johansson, försäljningschef på Scan AB.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Grilla, Marknadskommentarer, Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Mer Scan-produkter på ”Grönan”"