2012 28/3

Välkommen på Gårdsträff Lamm

Söndagen den 15 april är ni välkomna till familjen Mats Adamsson, Bromölla! På gården i Bromölla finns det 135 tackor som lammar i februari-mars och en del av lammen föds upp som vårlamm på stall. Fåren inhyses i ett fd grisstall med utvändig utfodring, tillbyggt tak längs ena långsidan av stallet. Utfodring med mixervagn, mixen består av drank, majsensilage, vallensilage.

Program
Träffen inleds med drop in kl 11.30 – 12.00 då det serveras grillad korv som SLS och KLF bjuder på.

Information om gården samt från SLS och KLF

Rundvandring och avslutning

Anmälan till SLS direkt senast 12 april på tel: 0771-500 500

Varmt Välkomna!

Vägbeskrivning: Från Kristianstad kör E22:an mot Karlskrona. Ta avfart/rondell mot Olofström, ca 1 km, ta 1:a höger står Grödby. Sedan 1:a höger står brantahllavägen, ta in där. 2:a gården höger sida.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.