2012 3/4

Gloucester är Årets kryddiga korv från Scan

Sommar-OS i London gör att England kommer i fokus. Scan har inspirerats av landets korvar och smaksättningar inför lanseringen av Årets kryddiga korv. Gloucester är en mild korv med en härlig, frisk smak av äpple, salvia och cayennepeppar. Köttet är som alltid svenskt i Scan-märkta varor.

Varje år sedan mitten av 90-talet har Scan lanserat en ny kryddig korv. Köttet är svenskt och smakinspirationen hämtas från världens alla hörn. I år har Scan sneglat på England och har fått sin inspiration till smaken från en äldre engelsk landsbygd där grisarna betade i äppelodlingarna och därmed gav fläskköttet sin smak av äpple. Gloucester är en grovmald korv med hög kötthalt.

– Till årets kryddiga korv har vi hämtat smakinspiration från den engelska landsbygden och klassiska engelska korvar. Glouchester är en mild korv med en frisk äppelsmak, kryddad med salvia och ett litet sting av cayenne, säger Anna Lind, produktchef Scan.

 Glouchester passar till det mesta och är perfekt att grilla. Som huvudrätt, grillade och skurna i bitar som snacks eller som smaksättare i andra maträtter. Varianterna är många.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Grilla, Marknadskommentarer, Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Gloucester är Årets kryddiga korv från Scan"