2012 10/4

Scan lanserar kryddiga premiumkorvar med hög kötthalt

Korvtrenden håller i sig och intresset för korvar med högre kötthalt ökar. Scan lanserar tre kryddiga premiumkorvar med en kötthalt på hela 90 procent. Köttet i korvarna är svenskt, men smakinspirationen kommer från Indien, Italien och Spanien.

– Vi har tagit fram tre grovmalda premiumkorvar för de konsumenter som vill ha en smakrik korv med riktigt hög kötthalt. Chorizon är lite hetare medan Salsiccian och Telicherryn är medium i smakstyrka. De är lite lyxigare korvar som man stolt kan bjuda på även till fest, säger Anna Lind, produktchef Scan.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Grilla, Marknadskommentarer, Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.