2012 16/4

Välkommen Lina!

Nu har Lina Jonsson börjat som nötlamm-inköpare på SLS!

Lina berättar här lite om sig själv och sin bakgrund: jag har tidigare jobbat på mjölkgård och även jobbat som instruktör för nöt och gris på ett naturbruksgymnasium. Jag har läst till husdjursagronom och mitt jobb innan mitt nuvarande på SLS var att utveckla och tillverka analysinstrument för mjölk. Jag är 29 år och bor i Uppsala och kommer även att ha mitt kontor där. Jag kommer att jobba med inköp och förmedling av både nöt och lamm, och mitt område är norra Uppland, Dalarna, Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen och medelpad. När jag är ledig gillar jag att vara ute i skog och mark med min hund som jag även håller på att utbilda till tjänstehund inom räddning.

Kontaktuppgifter:
Lina Jonsson
Svenska Livdjur och Service AB
Kungsängens gård 6D, Box 257
751 05 Uppsala, Sweden
Telefon: +46(0)18-16 75 19 | Mobil:+46(0)70-373 46 74

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, Nöt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Välkommen Lina!"