2012 7/5

Välkommen till SLS Gårdsträff i Lidköping!

Tisdagen den 22 maj är du välkommen till SLS Gårdsträff hos Johan Wahlström, St Levene, Lidköping. Vi kör igång kl 11,30 med rundvandring och presentation av gården och produktionen tillsammans med Johan. Efteråt bjuder vi på grillat och får senaste nytt från Scan och SLS.

Johan har dikoproduktion och föder upp alla tjurar samt de kvigor som inte rekryteras till slakt.

Vi vill gärna ha din anmälan senast den 18 maj så vi vet hur mycket mat vi skall ordna. Ring och anmäl dig på tel: 0771-500 500! Kom ihåg att träffarna är öppna för alla oavsett om du levererar djur till oss idag eller inte.

Medverakande från SLS: Johanna Carlsson och Bengt Danielsson

Här är vägbeskrivning till gården: Kör väg 47, tag av mot Sparlösa, vid fodermix. Tag av mot Ulfstorps säteri, 1.a gården på höger sida.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.