2012 10/5

Ny affärsmodell….

…har verkligen tagits väl emot ute hos våra leverantörer, inte bara på gris, utan även på nöt och lamm. Den vanligaste frågan är när man kan börja, får jag vara med osv…. Att göra något nytt och annorlunda är en spännande och kittlande tanke tycker jag, och våra referensgårdar vågar testa! Vi behöver nytänkande och utveckling i vår bransch, göra något nytt och annorlunda. Det vi gjort de sista åren har ju med facit i hand inte varit det mest framgångsrika, så att det borde finnas nya möjligheter!

Jag ser verkligen framåt hösten och arbetet att tillsammans med er leverantörer lyfta vårt samarbete till en ny nivå!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Gris, HKScan Agri och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.