2012 22/5

Ny VD på SLS!

SLS styrelse har idag tagit beslutet att utse Torbjörn Lithell till ny VD för SLS. Torbjörn är idag kvalitets- och miljödirektör för HKScan Sverige och ingår i affärsledningen. SLS är inne ett mycket intensivt skede på grund av den rådande kritiska situationen på den svenska inköpsmarknaden. Med Torbjörn som ny VD kommer SLS ytterligare öka fokus på aktuella inköpsfrågor och den problematik vi står inför.

Fredrik Jönsson: ”Mitt arbete med att lyfta SLS till en professionell inköpsorganisation är nu ”slutfört” och nu är det dags att göra ytterligare en växling och lämna över stafettpinnen till Torbjörn. Växlingen i ledarskapet är en nödvändighet för att driva och utveckla SLS ytterligare. Jag har gjort de effektiviseringar av struktur, arbetssätt och utveckling av verksamhetens kommunikation för ökat förtroende som var viktiga arbetsuppgifter när jag anställdes på SLS. Nu när SLS står i ett nytt avgörande skede är det naturligt för mig att lämna vidare ledarskapet.”

För mig innebär det andra, nya utmaningar inom koncernen och överlämningen till Torbjörn kommer att göras under de närmaste dagarna så att han kan köra fullt ut från början på juni.

Jag önskar Torbjörn och ”SLS-gänget” lycka till framöver och våra vägar möts säkert i min nya roll inom koncernen.

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, HKScan, HKScan Agri, Kommunikation och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.