2012 1/7

Scan och SLS i Almedalen

Nu har jag landat på Gotland för att delta på årets Almedalsvecka. Jag kommer i veckan besöka, aktivt delta och rapportera från olika seminarium som äger rum på denna viktiga politikervecka rörande allt från den nya djuromsorgslagstifningen till kost, hälsa, klimat, offentlig upphandling etc. Är du också på plats är du välkommen att besöka Svenskt Kötts seminarium, där det garanterat kommer vara en intressant paneldebatt redan imorgon förmiddag:

Köttfri måndag – quick fix för miljön?
NÄR: Den 2 juli kl 9.30
VAR: På innergården till restaurang 50 kvadrat, Rådstugugränd 2 i Visby
VEM: Ann-Sofie Hörlin, Malmö Aviation, Maria Gardfjell (MP), kommunalråd i Uppsala, Hilda Runsten, LRF, Jöran Fagerlund, ledamot i Miljönämnden i Göteborg, Moderator Ann-Helen Meyer von Bremen, www.hungryandangry.se

Skolmat – till vilket (låg)pris som helst?
NÄR: Den 3 juli kl 9.30.
VAR: På innergården till restaurang 50 kvadrat, Rådstugugränd 2 i Visby
VEM: Anita Broddesson, kostchef i Klippan, Nils Berntsson, Martin&Servera, Karin Lidén, Kost & Näring, Moderator Ann-Helen Meyer von Bremen, www.hungryandangry.se

 

Postat den av Sara Hoff.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.