2012 3/7

Gårdsträff i Blekinge!

Du är välkommen till SLS Gårdsträff nöt torsdagen den 5 juli kl 18.00 hos Ulf Ivarsson, Häjetorp, Ramdala. Träffen är ett samarrangemang med Köttklubben i Blekinge. Ulf har uppfödning av mjölkrastjurar och slaktar ca 180 tjurar per år.

Program:

Information och rundvandring på gården. Krister Carlberg från SLS informerar om senaste nytt från Scan och SLS. Köttklubben i Blekinge medverkar och bjuder tillsammans med SLS på kvällens förtäring av grillat med tillbehör.

Anmälan:

Senast 3 juli vill vi ha din anmälan så vi vet hur mycket mat vi skall förbereda. Du anmäler dig enklast via SLS hemsida ute i högra kanten ”Anmälan till Gårdsträff”. Det går också bra att ringa Krister Carlberg på tel: 0415-19438 eller maila på krister.carlberg@scan.se

Kom ihåg att träffen är öppen för alla oavsett om du levererar djur till SLS eller är medlem i Köttklubben! Välkomna!

Vägbeskrivning

Följ E22an till Ramdala. Passera Ramdala kyrka, efter ca 500m ligger gården på vänster sida.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.