2012 5/7

Besök från England

Under två dagar har vi på SLS haft besök från England, David och Kate Morgan samt Giles Christie. Familjen Morgan har i England en integrerad produktion med 1 700 suggor och var nu intresserade utav att se svensk grisproduktion. Speciellt intresserade var de av att se lösgående suggor.

Vi kan konstatera att den 1 januari närmar sig med nya regler gällande grisproduktion inom EU. Märkligt kan tyckas att inte fler har visat intresse utav att se hur produktionen i Sverige bedrivs, vi har ju under många år haft produktion anpassad efter de ”nya” reglerna.

Studiebesök hos familjen Carlsson, Mansdala Gård, Hammenhög

 Övre raden:

Christian Carlsson, Sven-Olof Carlsson, David Morgan.

Nedre raden:

Kate Morgan, Ulrica Carlsson, Giles Christie.

Postat den av Göran Niléhn.
Det här inlägget postades i Gris, HKScan Agri och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.