2012 1/8

Avräkningsproblematik – gris

Det har blivit fel i ett antal avräkningar gällande levererade grisar till slakt vecka 30. I vår strävan att hantera regeringens subvention gällande offentlig köttkontroll på ett sådant sätt att dels ni leverantörer tydligt kan se den del som staten subventionerar, dvs 13 öre/kg, samt dels att vi enkelt kan redovisa till staten att subventionen förs vidare från dem till er, så blev det fel på några avräkningar vecka 30. Detta fel är nu åtgärdat. De pengar som saknas (27 öre/kg) på ett antal av veckans avräkningar kommer istället vecka 32.

Vi ber om ursäkt för detta!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Gris, HKScan Agri och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Avräkningsproblematik – gris"