2012 9/8

Rapsgris snart i butik

Sommaren 2011 slaktade vi på Scan i Skara de första Rapsgrisarna. Under hösten växte produktionen och vecka 16 i år fanns Rapsgris att köpa för restaurangerna. Nu har vi växlat upp ännu en gång och vecka 36 finns Rapsgris att köpa i butik.

Jag har haft förmånen att smaka grillad Rapsgris och kan bara konstatera att det är en finess. Jag upplever det som saftigare och smakrikare. Det var också den respons vi fick i Borgeby då vi där i vår monter serverade Rapsgriskassler.

Så det tips jag vill ge – håll utkik i butiken från och med vecka 36 – då finns Rapsgrisen att köpa. Den kommer att finnas i fullsortiment, alltså både som styckad vara men även i våra charkprodukter. Logotypen som kommer att finnas på alla produkter med Rapsgris och som ni då ska hålla utkik efter ser ut så här:

 

Är ni som leverantörer till oss intresserade av mer information gällande Rapsgris och Rapsgrisproduktion så hänvisar jag er till konceptansvarig Per Nilsson i Skara, per.nilsson@scan.se

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Gris, HKScan Agri, Produkter, Scan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.