2012 19/8

Möte med Eskil Erlandsson och internationella lantbruksjournalister

Just nu pågår den 56:te IFAJ konferensen i Sverige. IFAJ (The International Federation of Agricultural Journalist) är en opolitisk, professionell förening för lantbruksjournalister och har medlemmar i 29 länder. I fredags besökte ca 25 internationella journalister Stenhammar, Flen, som är kung Carl XVI Gustafs gård.

HKScan Sveriges vd Denis Mattsson var också på plats tillsammans med SLS vd Torbjörn Lithell för att svara på frågor om vårt företag och svensk köttindustri, men även primärproduktionen och dess utveckling, utmaningar samt skillnader mot resten av världen.

Innan buffén från Scan med grillad Scan Rapsgris, nötkött från Omsorgsfullt Utvalt och senaste kryddkorven Gloucester på meny, berättade den svenska landsbygdsministern Eskil Erlandsson om Matlandet Sverige och de satsningar som görs för att öka exporten och intresset för vår svenska mat i ett internationellt perspektiv.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i HKScan, HKScan Agri, Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.