2012 27/8

Nu vart det sämre igen…

Så blev det kaos i slutet av förra veckan igen…tyvärr så är vi tillbaka där vi var för några veckor sedan…dvs är allt för många får/lammanmälningar ändras eller bokas av för sent! Ändringar av anmälan kan göras måndag-tisdag veckan för slakt, sedan måste siffrorna stämma, djuren är helt enkelt sålda till kund, planerade för slakt och intransport! Vi måste få detta att fungera och därför skickar vi idag ut brev till alla som har får/lamm anmälda vecka 36-vecka 39 med en kopia på vad som är anmält just nu.

Telefonnummer till slaktanmälan: 0771-500 500

Öppettider Slaktanmälan:
Måndag – tisdag kl 08.00 – 16.00
Onsdag – fredag kl 08.00 – 12.00

  • Det går även att göra sin slaktanmälan via internet eller mail slaktanmalan@scan.se
  • Ring 0771-500 500 om du vill ha tillgång till internettjänst för bla slaktanmälan.
  • Tips: brukar du få sms som påminner om ändring av slaktanmälan av SLS? Om du inte brukar få det så vill vi gärna att du kontaktar oss så ordnar vi automatiskt påminnelse via sms även till dig!

Tack för din medverkan och till alla er som sköter ändring av anmälan så ber vi er ha överseende med att även du kommer att få veckans brev då det skickas ut till alla som har en får/lamm anmälan inlagd just nu.

Till sist, kom ihåg att vi har tagit bort kölistan på lamm from nu och ca en månad framåt! Driv på lammen och leverera dem senast vecka 40, lammen behövs på marknaden NU.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.